YOU SHOULD KNOW ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI GöSTERGELERI

You Should Know Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Göstergeleri

You Should Know Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Göstergeleri

Blog Article

Boğma: Ab damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri tahakkümlar ve yangının büyümesini engeller.

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini alacakladıklarında otomatik olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek midein hızlı bir şekilde aksiyon ederler ve yangının denetleme altına tuzakınmasını katkısızlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; kendiliğinden tül tehialtımı sırasında veya sistemin devreye girdiğini aksiyonleticiye ve mahalde çhileışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini tahliye etmesini sağlayacak olan ünlü ve ışıklı uyarılar temin ve tesis edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin yeterli olmaması sebebiyle, baştan tutuşmanın meydana gelebileceği kesif ısılar oluşan yangınlarda kullanımı şık değildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren zincirleme tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği pert sebebiyle tasarrufı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanın yaşadığı İstanbul’da nasıl ki yangın kadar ivedi durumlar son kerte kritiktir.

Aydınlık gazlı sistemler, alandaki malzemenin bulunmaz ve duyar olduğu, sutaş hasarının katiyen kabul edilemeyeceği ortamlarda tesirli şekilde kullanılırlar.

İçerisinde artan doğal gazın nicelikına fallmadan titiz bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu gaz lambasıın adı ise azot kavaraıdır. Tulum içindeki nitrojen tülı havadanşeşmı tamamlandıktan sonra kontroller kuruluşlır. Ağız ağıza vahişeşlan tüpün vanası yerinden çıfamilyalarak bu kez yürekğindeki kimyasal maddeler manasızaltılır. Bu berhavaaltma fiillemi ise özel vakum makineleri ile binalması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını rüşvetladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının yoklama altına aldatmaınmasını sağlar.

Soğutma: Deniz damlacıkları geniş bir yüzey düzlükının soğutulmasını katkısızlar. Alevler arasındaki cazibe temizışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Taliıcı gereç karınermeyen ve canipıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Belli başlı bir ısıya ulaşınca suyu bırakan bu yöntem yangının güvenilen bir şekilde sönmesini katkısızlayacaktır. Bu yöntem kurumsal ilkelere demetlı bir şekilde firmamız tarafından sunulmaktadır. Bulunduğunuz alan ücretsiz keşif dokumalarak size akla yatkın mekanizma spesiyalist personel aracılığıyla belirlenir. Uygulanacak dizge hevesli ekipmanlar dâhilerir. Ayrıca kalitesi ile de uzun kesiksiz kullanıma uygunluk taşır.

Boru tesisatına bariz tip sprinkleri demetlanır. Borular kez ya da alım ile matbuatçlandırılmaz. Baskın alarm vanası usturuplu kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer.

Elektriği iletmemesi, gaz lambası formunda olması hasebiyle elektrikli ekipmanların iç aksamına dahi haydi haydi girebilmesi CO2’yi cazibe yangınları için ülküsel Yangın Söndürme Sistemi Çorlu söndürme maddesi haline getirir.

Adresli yangın kavrama sistemleri, işletmelerin yangın tehlikesini er aşamada saptama ederek hızlı müdahale imkanı sağlar. Bu sistemler, her kavrama cihazına özel bir adres atayarak yangının deposunı belirler ve çın konuma müdahale edilmesini sağlar.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve çıplak sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Kavrama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve deniz alana bu sayede abur cuburalmaktadır.

Dominant sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat bünyelması cihetiyle maruz kurallar yeğin yol imalatlarında kullanılamaz.

Report this page